Related Articles
Podsumowanie menu II
Podsumowanie menu II to analogiczna funkcja do podsumowania menu I, natomiast w wersji II dane są “transponowane” tzn. miejsca kolumn i wierszy są zmienione.
Menu
W zakładce “menu” możemy zaplanować menu na konkretny dzień. Jak zaplanować menu? W pierwszej kolejności należy wybrać dzień, a następnie warianty i diety na których będzie planowane menu. Menu planuje się na widoku "Widok szpicu". Na widoku “widok ...
Układanie menu
Oferta usług dietetycznych obejmuje opracowanie przez naszych doświadczonych dietetyków pysznego, zoptymalizowanego i zróżnicowanego menu, które wzbogaci i odświeży Twoją ofertę. Rozpiszemy nowe menu dla istniejących lub nowych diet. W ramach oferty ...
Kopiowanie menu
Kopiowanie menu umożliwia skopiowanie menu do innej marki. Jak skopiować menu? W pierwszej kolejności należy wybrać zakres dat na który ma zostać skopiowane menu. Następnie źródło kopiowania, gdzie należy zdecydować czy kopiujemy opublikowane menu, ...
Wybór menu
System Caterings pozwala na ustawienie wyboru menu w Twoim cateringu na trzy sposoby. 1. Poprzez wykupienie opcji Premium. Możemy ustawić ile kosztuje wykupienie opcji premium i gdy klient ją posiada, to może wybierać ze wszystkich diet. Nie mają ...