Układanie menu

Układanie menu

Oferta usług dietetycznych obejmuje opracowanie przez naszych doświadczonych dietetyków pysznego, zoptymalizowanego i zróżnicowanego menu, które wzbogaci i odświeży Twoją ofertę. Rozpiszemy nowe menu dla istniejących lub nowych diet. W ramach oferty wszystko zostanie wprowadzone do Caterings.
    • Related Articles

    • Menu

      W zakładce “menu” możemy zaplanować menu na konkretny dzień. Jak zaplanować menu? W pierwszej kolejności należy wybrać dzień, a następnie warianty i diety na których będzie planowane menu. Menu planuje się na widoku "Widok szpicu". Na widoku “widok ...
    • Podsumowanie menu

      W zakładce "Podsumowanie menu" wyświetla się menu zaplanowane w wybranym tygodniu i wariancie. Wariant jest wybierany w polu "wybierz wariant", a tydzień można wybrać za pomocą niebieskich strzałek. Dzięki przyciskowi EDYTUJ możliwa jest podmiana ...
    • Kopiowanie menu

      Kopiowanie menu umożliwia skopiowanie menu do innej marki. Jak skopiować menu? W pierwszej kolejności należy wybrać zakres dat na który ma zostać skopiowane menu. Następnie źródło kopiowania, gdzie należy zdecydować czy kopiujemy opublikowane menu, ...
    • Wybór menu

      System Caterings pozwala na ustawienie wyboru menu w Twoim cateringu na trzy sposoby. 1. Poprzez wykupienie opcji Premium. Możemy ustawić ile kosztuje wykupienie opcji premium i gdy klient ją posiada, to może wybierać ze wszystkich diet. Nie mają ...
    • Podsumowanie menu II

      Podsumowanie menu II to analogiczna funkcja do podsumowania menu I, natomiast w wersji II dane są “transponowane” tzn. miejsca kolumn i wierszy są zmienione.