Wielkość posiłku (np. S, XS czy też 20, 30, 40) to nazwa, którą wykorzystuje się do definiowania dostępnych kaloryczności dla typu posiłku (np. śniadanie, obiad).
Funkcje widoku listy wielkości:
Wyświetlanie listy utworzonych wielkości posiłków.
Tworzenie lub edycja wielkości posiłków.
Eksport pozycji z ew. nałożonymi filtrami.
Related Articles
Dania
Danie to komplet przepisów i składników, które składają się na cały posiłek dla klienta. Tworzenie Dania 1. Baza przepisów -> Dodaj danie. 2. Informacje podstawowe Nazwa domyślna to nazwa dla klienta i będzie widoczna na naklejkach na daniach i w ...
Warianty diet
Wariant (np. 3 posiłki, 5 posiłków) jest elementem wymaganym do określenia, które diety mają być dostępne, przy tworzeniu zamówień oraz planowaniu menu. Wariant może być dostępny w wybranych dietach. Funkcje widoku listy wariantów: Wyświetlanie listy ...
Wygląd ogólny
Wygląd ogólny Zakładka "Wygląd ogólny" to miejsce, w którym możesz dostosować różne elementy interfejsu klienta. Logo Widok loga Przycisk WYBIERZ LOGO jest odpowiedzialny za umożliwienie użytkownikowi wyboru logo / ikony ze swojego komputera. ...
Instrukcja konfiguracji Google Tag Manager (GTM)
Wprowadzenie Aby skutecznie prowadzić sprzedaż w internecie (a już w szczególności skutecznie sprzedawać catering dietetyczny, który jest biznesem niemal wyłącznie bazującym na sprzedaży przez internet), niezbędne jest analizowanie danych oraz ...
Typy posiłków
Typ posiłku (np. śniadanie, obiad) jest elementem wymaganym przy tworzeniu wariantów oraz dań. Może on być dostępny w jednej lub kilku wielkościach, z których każda może mieć własną kaloryczność. Funkcje widoku typów posiłków: Wyświetlanie listy ...